Aboneaza-te la newsletter! RSS Facebook Twitter
now you know
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training

Despre AVN

AVN Training este dedicata oferirii de cursuri in domeniul intermedierii asigurarilor, atat cursuri de calificare profesionala, cursuri de pregătire continuă a persoanelor care lucrează în domeniul distribuţiei produselor de asigurare conform cerintelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, percum si alte tipuri de cursuri special concepute pentru dezvoltarea profesionala a celor care doresc sa performeze in domeniul intermedierii asigurarilor. Avand o experienta de peste 13 ani in domeniul financiar - asigurari si de peste 15 ani in coordonare si management, echipa manageriala este orientata catre oferirea de servicii de calitate, perfect adaptate necesitatilor clientilor si realitatii pietei financiare.

SCOP: AVN TRAINING are drept scop oferirea de plusvaloare partenerilor sai prin colaborari pe termen lung ce au la baza angajamentul comun si orientarea catre nevoile acestora.

VALORI: Profesionalismul, entuziasmul, implicarea, calitatea, etica si performanta sunt valorile care ne conduc.

OBIECTIV: Obiectivul nostru este sa fim recunoscuti ca o companiile de top din punct de vedere al oferirii unui grad inalt de rentabilitate a investitiei.

CE NE DIFERENTIAZA: este combinatia intre competenta, eficienta, cooperare si independenta.

Competenta
Experienta in domeniul asigurarilor pe toate nivelurile ierarhice, de la agent de asigurare la director executiv, ofera incredere cursantilor. Prezentam informatiile in stransa legatura cu practica in asa fel incat absolventul de curs sa le inteleaga usor, sa creada in ele si sa-i fie usor sa le aplice.
Eficienta
Ne concentram in toate momentele cursului atat pe transmiterea informatiilor intr-un mod cat mai accesibil astfel incat sa avem un procent de promovabilitate ridicat, dar si pe transmiterea motivatiei si placerii de a lucra in domeniul asigurarilor astfel incat absolventii sa aiba un start rapid si productiv.
Cooperare
Ne adaptam in functie de nevoile clientilor si cursantilor nostri. Comunicam in permanenta si adaptam modelul de cooperare in vederea maximizarii rezultatelor. Cursurile oferite catre companiile partener pot fi personalizate si pot utiliza in diferite procente resursele clientului.
Independenta
Ne concentram pe promovarea modelului de business al clientului. Alaturi de noi nu exista riscul ca viitorii agenti sa fie atrasi de un alt model de business.