Aboneaza-te la newsletter! RSS Facebook Twitter
now you know
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training

Implicare sociala

Fiecare ocean se compune din picaturi de apa si aparent o picatura in plus sau in minus nu face nicio diferenta. Dar, daca fiecare picatura ar fi gandit acest lucru, oceanele poate nu ar mai fi existat. Astfel gestul, gandul sau zambetul fiecaruia dintre noi pentru omenire poate sa nu insemne mare lucru dar pentru o fiinta poate insemna uneori totul.

Nu va ganditi ca nu e suficient de mult sau suficient de des sau suficient de … orice altceva. Este foarte bine ca o faceti, in felul in care o faceti, chiar daca uneori inseamna doar un gand impartasit cu prietenii.

Alege ce ti se potriveste:

Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta(2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private.

Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul! Presupune doar completarea si depunerea la ANAF a formularului 230 (persoanele care au obtinut venituri din salarii) sau formularul 200 (persoanele care au obtinut venituri din PFA sistem real, PFA norme de venit, profesii liberale – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, chirii, castiguri din investitii, drepturi de autor, activitati agricole, etc...) pana la data de 15 mai.