Aboneaza-te la newsletter! RSS Facebook Twitter
now you know
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training

Parteneri

Lectori

Sunt peste 250 de lectori autorizati de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Acestia sunt specialisti din piata de asigurari, cu multi ani de experienta profesionala dar si cu competentele pedagogice necesare unui transfer de cunostinte si experienta practica. Dintre acestia noi am ales, si ei ne-au ales pe noi, pe cei care impartasesc viziunea noastra asupra profesionalizarii intermedierii in asigurari.

Daca sunteti lector autorizat si doriti sa faceti parte din echipa AVN TRAINING va rugam sa ne contactati aici sau la numarul de telefon 0040 745 32 33 31 sa discutam variante de colaborare.

Companii partenere

Profesionistii pot face ca performanta sa para usor de realizat. Dar nu este simplu, atingerea performantei depinde de o multime de decizii si actiuni corecte, la momentul potrivit si in concordanta cu necesitatile pietei.

Invitam companiile de asigurari si companiile de brokeraj in asigurari sa ne contacteze pentru a explorara impreuna beneficiile colaborarii cu AVN TRAINING.

Colaboratori:

Asa cum performanta unui lant tine de rezistenta fiecarei verigi in parte, calitatea unui proiect tine de calitatea fiecarui detaliu de organizare a acestuia. De aceea alegem sa colaboram cu companii pentru care profesionalismul serviciilor oferite este preocuparea numarul unu.