Aboneaza-te la newsletter! RSS Facebook Twitter
now you know
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training

Persoane fizice

Dacă nu știi în ce port vrei să ajungi, nici un vânt nu este favorabil.
Seneca

Vrei sa incepi cu dreptul o cariera in domeniul intermedierii in asigurari?

Ai decis sa-ti construiesti o cariera in intermedierea de asigurari. Vrei sa ai un statut financiar si profesional mai bun dar nu ai inca pregatirea necesara.

Alege cursul de calificare profesionala AVN TRAINING.

La sfarsitul cursului vei intelege cadrul legislativ in care functioneaza si cum sunt structurate produsele de asigurare pe care le vei recomanda clientilor, de ce au clientii nevoie de asigurari si cum sa procedezi astfel incat sa oferi cel mai bun serviciu clientilor tai. Vei sti de asemenea cum sa aplici informatia primita in practica inca din prima zi si care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a avea un start reusit.

Vrei sa fi profesionist in domeniul intermedierii in asigurari?

Ai reusit sa te mentii printre castigatorii acestui domeniu. Ai o experienta si un portofoliu care te recomanda. Felicitari!

Ai grija insa, nu lasa rutina sa tina loc de profesionalism. Reimprospateaza-ti cunostintele, ramai conectat la cele mai noi informatii si tehnici din domeniul intermedierii asigurarilor. Tine pasul cu timpurile, asigura-te ca esti si vei ramane un profesionist.

Alege cursul de pregatire profesionala continua al AVN TRAINING.

Vrei sa fi performer in domeniul intermedierii in asigurari?

Esti multumit de ce ai realizat pana acum dar simti ca poti mai mult. Vrei sa te diferentiezi, vrei sa setezi standarde si nu sa le urmezi, sa fi unul dintre cei mai buni – un performer adevarat.

Alege cursurile de specializare/perfectionare profesionala AVN TRAINING.

Absolventii unui curs AVN TRAINING primesc o reducere de 5% la oricare alt curs doresc sa se inscrie. Mai multe informatii despre ofertele noastre speciale gasiti aici.

Detalii despre inregistrarea la curs si derularea acestuia gasiti in Ghidul cursantului la sala sau in Ghidul cursantului e-learning.

Pentru solicitari de informatii va rugam sa ne contactati aici.