Aboneaza-te la newsletter! RSS Facebook Twitter
now you know
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training

AVN TRAINING, furnizor autorizat CSA/IMA de programe educationale cu codul F - 0040, lanseaza cursuri de calificare profesionala si pregatire profesionala continua pentru intermediarii in asigurari, in format e-learning.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, prin departamentele de specialitate, a autorizat paltforma e-learning AVN TRAINING certificand indeplinirea tuturor cerintelor conform legislatiei in vigoare.

Platforma e-learning AVN TRAINING raspunde in acelasi timp exigentelor pietei de asigurari la cele mai inalte standarde din punct de vedere educational oferind facilitati suplimentare cerintelor CSA, unice in piata companiilor autorizate de training, precum si softuri e-learning si formate de curs de ultima generatie.

"Cursurile e-learning reprezinta, in momentul actual de dezvoltare al pietei de intermediere a asigurarilor, formatul de curs care ofera cele mai multe beneficii companiilor de asigurare si brokerilor de asigurare.

Cursurile e-learning prin AVN TRAINING reprezinta alegerea optima deoarece in plus fata de avantajele standard oferite de orice platforma e-learning precum flexibilitate in parcurgerea continutului cursurilor si invatarea la distanta, fapt ce nu necesita scoaterea din productie a cursantilor, AVN TRAINING ofera instrumente e-learning de invatare suplimentare interactive sau neinteractive, sincron sau asincron, care structureaza materia de curs si usureaza procesul de invatare.

De asemenea disponibilitatea de a personaliza formatul de curs pentru fiecare partener in parte si politica de eficientizare a raportului pret/ beneficii pentru partenerii nostrii ne diferentiaza in piata de profil" - a declarat Andreea Nicolescu, asociat si director executiv al AVN TRAINING.