Aboneaza-te la newsletter! RSS Facebook Twitter
now you know
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training

Sa si zambim putin

Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim ci imbatranim atunci cand incetam sa ne mai jucam
George Bernard Shaw

Un avocat si-a asigurat pachetul de tigari...

Un avocat din SUA a cumparat o cutie de tigari, foarte rare si deosebit de scumpe. Pe urma le-a asigurat, printre altele si impotriva incendiului. In decurs de o luna, fumand toate tigarile din cutie si fara sa fi facut nici macar prima plata pentru polita de asigurare, avocatul a solicitat companiei de asigurari sa fie despagubit, aratand ca tigarile au fost distruse intr-o serie de "mici focuri". Compania de asigurari a refuzat plata, invocand motivul evident si anume ca avocatul a fumat tigarile.

Avocatul a chemat in judecata compania de asigurari si A CASTIGAT.

Administrand probatoriul, judecatorul a fost de acord cu societatea de asigurari si anume ca cererea de despagubire era cel putin "neserioasa". Totusi, judecatorul a retinut faptul ca avocatul detinea o polita de asigurare pentru tigari care garanta ca acestea erau asigurate inclusiv impotriva foculului, fara a defini ce este considerat a fi "foc acceptabil", iar societatea de asigurari a fost obligata sa-l despagubeasca pe asigurat.

Decat sa treaca printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentinta si a platit 15.000 $ avocatului pentru pierderea tigarilor in "incendiu".

URMAREA:

Dupa ce avocatul si-a incasat cecul, compania de asigurari a cerut ca acesta sa fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere. In urma propriei cereri de despagubire si a declaratiei de la procesul anterior (folosite acum impotriva lui), avocatul a fost condamnat pentru incendiere intentionata a bunurilor sale asigurate si a fost condamnat la 24 de luni de inchisoare si o amenda de 24.000$.


Ar trebui sa te simti deosebit de onorat...

"Ar trebui sa te simti deosebit de onorat," ii spune omul de afaceri agentului de asigurari, "astazi, pana sa te primesc pe tine, am instruit-o pe secretara mea sa refuze sapte agenti de asigurare."

"Da, stiu" replica agentul, "Eu sunt acei agenti."


Necesitatea de a avea o asigurare seamana cu...

Necesitatea de a avea o asigurare seamana cu necesitatea de a avea o parasuta. Daca nu o ai prima data, sunt sanse foarte mari sa nu mai ai nevoie de ea a doua oara.


Materialele prezentate nu sunt proprietatea AVN TRAINING si nu reprezinta pozitia AVN TRAINING.