Aboneaza-te la newsletter! RSS Facebook Twitter
now you know
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training
Alegeti AVN Training

Termeni şi condiţii

1. Introducere

Acest document reglementează termenii si conditiile utilizarii de către dumneavoastra a website-ului AVN TRAINING. Prin utilizarea website-ului nostru, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare în totalitate. Dacă nu sunteţi de acord cu acesti termeni si conditii sau cu oricare parte a acestor termeni si conditii, nu trebuie să utilizaţi website-ul nostru.

Prin utilizator se intelege persoana care utilizeaza serviciile acestui website (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc).

2. Credit

Şabloanele juridice pe care se bazează termenii si conditiile acestui website sunt disponibile la www.website-law.co.uk.

3. Drepturile de propritate intelectuala

Cu excepţia cazului în care se prevede altfel, noi sau licenţiatorii noştri detinem drepturile de proprietate intelectuală a website-ului şi a materialelor de pe website (incluzand fara a se limita la text, computer code, material artistic, fotografii, imagini, muzica, material audio si/sau video). Conţinutul acestui website este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Sub rezerva licenţei de mai jos, toate aceste drepturi de proprietate intelectuală sunt rezervate.

3.1 Puteţi vizualiza, descărca numai în scopuri de caching sau tipari materiale sau alt continut de pe acest site pentru uz personal, sub rezerva restricţiilor de mai jos.

Fara permisiune prealabila va este interzis sa:


 1. republicati material de pe acest website (inclusiv republicarea pe un alt website);
 2. vindeti, închiriati materialele din acest website sau sa acordati sub-licenta pentru materialele continute in website;
 3. prezentati in public oricare din materialele de pe website;
 4. reproduceti, duplicati, copiati sau sa exploatati în alt mod materialele de pe site-ul nostru pentru un scop comercial;
 5. editati sau modificati orice material de pe site-ul nostru;
 6. redistribuiti materiale de pe acest website cu excepţia conţinutului în mod specific şi în mod expres pus la dispoziţie pentru redistribuire,cum ar fi newsletter-ul nostru.

3.2 Reproducerea partiala sau integrala a paginilor acestui website, precum si distribuirea sub orice forma si prin orice mijloace a continutului acestora este permisa numai cu acord scris prealabil solicitat la adresa contact@avntraining.ro si cu indicarea sursei. Daca aveti cunostinta despre utilizarea website-ului nostru sau a continutului acestuia in neconformitate cu termenii si conditiile de utilizare prezente, va rugam sa semnalati acest lucru la adresa contact@avntraining.ro.

3.3 Daca identificati materiele din website-ul nostru care considerati ca incalca dreptul de proprietate al dumneavoastra sau al altei persoane, va rugam sa semnalati acest lucru la adresa contact@avntraining.ro.

4. Colectarea, stocarea si prelucrarea informatiilor despre utilizator

Utilizatorii pot vizita website-ul AVN TRAINING fără a comunica identitatea lor sau a oferi informaţii personale. La fiecare accesare a site-ului, serverele înregistrează automat informaţiile transmise de browser-ul vizitatorilor (data şi ora accesării, IP, tip browser etc.). Adresele IP nu sunt asociate vreunei forme de informatii identificabile personal.

Sunt însă cazuri, în care, pentru a beneficia de un serviciu prin intermediul website-ului (ex. newsletter, contact sau recomanda unui prieten), utilizatorilor le sunt solicitate unele informaţii de natură personală (nume, adresă de e-mail). Alte categorii de date personale pot fi solicitate de AVN TRAINING în cazuri particulare, pentru scopuri bine stabilite, precum inscrierea la cursuri prin completarea unui formular on-line.

AVN TRAINING depune toate eforturile pentru a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale care îi sunt furnizate. Insa AVN TRAINING nu garanteaza ca utilizarea acestui website va fi confidentiala. AVN TRAINING nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea acestui website. Orice informatie dezvaluita pe website se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul cand foloseste acest website.

Informatiile despre utilizator pot fi stocate si procesate de societatea AVN TRAINING doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor acesteia, cum ar fi dar nelimitandu-se la:

 • procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului;
 • oferirea de produse si/sau servicii catre utilizator;
 • facturare;
 • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizator;
 • realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor;
 • contactarea utilizatorului (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon sau orce alt mijloc de contact) in legatura cu transmiterea de informatii relevante sau oferte de produse si servicii ale AVN TRAINING sau in legatura cu informatii, produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizator (in afara de cazul in care utilizatorul a facut o cerere scrisa sa nu fie contactat in acest sens la adresa contact@avntraining.ro

AVN TRAINING are dreptul sa distribuie informatii despre utilizatori colectate prin intermediul acestui website catre:

 • partenerii sai , care pot folosi informatia in aceleasi scopuri;
 • terti in urmatoarele cazuri:
  • acelor terti care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi furnizorii nostri;
  • tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce ar putea interesa utilizatorii.
  • autoritatilor in scopuri legale. Legea specifica faptul ca exista posibilitatea sa ni se ceara sa comunicam informatiile personale si non-personale obtinute pentru folosirea lor in cadrul actiunilor legale - in urma unui mandat, ordin judecatoresc sau alte forme legale. In cazul in care acest lucru ne este solicitat vom actiona in mod evident conform legilor romanesti in vigoare.

Utilizatorii au posibilitatea solicitarii modificării propriilor date personale printr-o notificare transmisă pe adresa contact@avntraining.ro

5. Continut generat de utilizator

În aceşti termeni şi condiţii, "conţinutul generat de utilizator" înseamnă un material (inclusiv, fără limitare la texte, imagini, materiale audio, materiale video), pe care le trimiteţi pe website-ul nostru, indiferent de scop.

Ne acordati dreptul universal, irevocabil, non exclusiv, fara redevente de a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce si distribui „continutul generat de utilizator" in orice mass media existente sau viitoare.

Ne acordati, de asemenea, dreptul de a sub-licenţia de aceste drepturi, şi dreptul de a intenta o acţiune pentru încălcarea acestor drepturi.

Conţinutul generat de catre dumneavoastra nu trebuie să fie in afara legii sau ilegal, nu trebuie să încalce drepturile unei terte parti juridice, şi nu trebuie să fie capabil de a da naştere la o acţiune în justiţie împotriva dumneavoastră , noua sau unei terte parti (în fiecare caz, în conformitate cu orice lege aplicabilă).

Este interzisa prezentarea pe website a unui continut generat de utilizator, care este sau a fost vreodată obiectul unor proceduri legale actuale sau amenintari cu proceduri legale sau alte plângeri similare.

Ne rezervam dreptul de a edita sau şterge orice material prezentat pe website-ul nostru, sau stocat pe serverele noastre, găzduit sau publicat pe site-ul nostru.

Fără a aduce atingere drepturilor noastre în cadrul acestor termeni şi condiţii în ceea ce priveşte conţinutul generat de utilizator, nu ne angajam să monitorizam depunerea de astfel de conţinuturi la, sau publicarea unor astfel de conţinuturi pe, website-ul nostru.

6. Link-uri catre si de pe acest website

Sunt premise link-uri către acest site doar cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • Link-urile catre acest site nu ar trebui să inducă în eroare.
 • Un text adecvat ar trebui intotdeauna folosit alaturi de link-ul catre website-ul nostru.
 • Asigurarea contextului originar, respectiv prin deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea acestuia.
 • Nu trebuie să utilizati logo-ul nostru pentru a va lega la acest website (sau in orice alt scop) fără permisiunea noastră expresă în scris.
 • Întrucât există posibilitatea ca noi să actualizăm structura URL-urilor acestui website, toate link-urile trebuie să direcționeze către http://www.avntraining.ro/ , cu excepția situațiilor în care confirmăm în scris un alt URL
 • Nu este permisă nicio tehnică de linking inline asupra acestui website.
 • Nu este permisă utilizarea conținutului acestui website prin tehnici de tip iframe.

Link-uri de pe acest site

Acest site include link-uri către alte site-uri deţinute şi operate de către terţe părţi. Aceste link-uri nu reprezinta opinia sau recomandarea AVN TRAINING. Nu avem nici un control asupra conţinutului acestor website-urilor, şi AVN TRAINING îşi declină orice răspundere privind conţinutul acestora. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Eliminarea de link-uri

Sunteţi de acord ca, in cazul in care solicitam eliminarea link-ului către website-ul nostru, actiune care este sub controlul dumneavoastra, veti proceda la ştergerea prompta a acestuia.

Dacă doriti eliminarea link-ului către website-ul dvs., care este inclus pe acest website, va rugam sa ne contactati la adresa contact@avntraining.ro . Reţineţi că, dacă nu aveţi dreptul legal de a solicita eliminarea, o astfel de îndepărtare va fi la discreţia noastră.

7. Limitarea si excluderea garantiilor si a raspunderii

În timp ce noi depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informaţia de pe acest website este corecta, nu garantam ca aceasta este completa sau precisa si nici nu ne angajăm că website-ul va rămâne disponibil pana la o anumita data sau că materialul de pe website este ţinut la zi.

Pana la limita maximă permisă de legislaţia în vigoare excludem toate garantiile referitoare la acest website şi la utilizarea acestui website.

În măsura în care site-ul web, precum şi informaţiile şi serviciile pe site-ul web sunt furnizate gratuit, nu vom fi răspunzător pentru orice pierderi sau daune de orice natură.

Noi nu vom fi răspunzători faţă de dumneavoastră în ceea ce priveşte orice pierderi de afaceri, inclusiv (fără a se limita la), pierderea sau deteriorarea profiturilor, veniturilor, contractelor, oportunitatilor comerciale.

Noi nu vom fi răspunzători faţă de dumneavoastră în ceea ce priveşte orice pierdere sau corupere de date, baze de date sau software-uri.

Noi nu vom fi răspunzători faţă de dumneavoastră cu privire la orice pierderi speciale, indirecte sau de consecinţă sau daune.

8. Mod de utilizare corespunzator

Nu trebuie să utilizaţi website-ul nostru, în orice mod care provoacă, sau poate provoca, daune website-ului sau deprecierea disponibilităţii sau a accesibilitatii a website-ului sau, în orice mod care este in afara legii, ilegal,fraudulos sau prin activitati dăunătoare, sau în legătură cu orice activitati ilegale, scop ilegal, fraudulos sau activitati daunatoare.

Nu trebuie să utilizaţi website-ul nostru pentru a copia, depozita, gazdui, transmite, trimite, utiliza, publica sau distribui orice material care constă din (sau este legat de) orice virusi de tip spyware, virus de calculator, troian, vierme, logger la apăsare de tastă, rootkit sau alte programe de calculator rau intentionate.

Este interzisa activitatea de extragere sistematica si automatica de date (inclusiv resturi, data mining, extragere si recoltare de date) de pe sau in legatura cu website-ul nostru sau fara acordul nostru expres scris.

Este interzisa utilizarea website-ul nostru pentru a transmite sau a trimite comunicări comerciale nesolicitate.

Este interzisa utilizarea website-ul nostru pentru orice scopuri legate de marketing fără acordul expres scris.

9. Restrictionarea accesului

Accesul la anumite zone ale website-ului nostru este restricţionat. Ne rezervam dreptul de a restricţiona accesul la alte zone ale website-ului nostru, sau chiar website-ul nostru in ansamblu, la discreţia noastră.

Dacă vi se oferă cu un ID de utilizator şi o parolă pentru a vi se permite să accesati zonele restricţionate ale site-ului nostru sau alt conţinut sau servicii, trebuie să vă asiguraţi că ID-ul de utilizator şi parola sunt confidenţiale.

Avem dreptul de a dezactiva ID-ul dvs. de utilizator şi parola la discreţia noastră, fără notificare sau explicaţie prealabila.

10. Încălcări ale acestor termeni si conditii

Fără a aduce atingere drepturilor noastre, în cazul în care aţi încălcat aceşti termeni şi condiţii în orice fel, putem lua orice masuri consideram a fi oportune, inclusiv suspendarea accesul la site-ul nostru, interzicerea accesului la website-ul nostru, blocarea calculatoarelor unde s-a folosit IP-ul dumneavoastra pentru accesarea site-ului, contactarea furnizorului dumneavoastra de servicii de internet pentru a solicita ca acesta să blocheze accesul la website-ul nostru şi / sau de a introduce o acţiune în justiţie împotriva dumneavoastra.

11. Despagubiri

Va angajati sa despagubiti sau compensati orice pierderi, daune, costuri, datorii şi cheltuieli (inclusiv, fără limitare, cheltuieli juridice, precum şi orice sume plătite de noi către o terţă parte in vederea consilierii juridice pentru soluţionarea unei cereri sau litigiu), suportate sau suferite de noi ca rezultat al oricarei forme încălcare de către dumneavoastră a vreunei prevederi a acestor termeni si conditii , sau care rezultă din orice incalcare a vreunei prevederi a acestor termeni si conditii.

12. Variaţia

Avem dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii periodic. Termeni şi condiţiile revizuite se vor aplica de la data publicarii lor pe site-ul nostru. Vă rugăm să verificaţi această pagină periodic pentru a vă asigura că sunt familiarizaţi cu versiunea curentă.

13. Atribuirea

Putem transfera, sub-contracta sau a efectua orice tranzactie cu drepturile şi / sau obligaţiile noastre în temeiul acestor termeni şi condiţii, fără a vă notifica sau a va obtine consimţământul. Dumneavoastra nu puteti transfera, sub-contracta a efectua orice tranzactie cu drepturile şi / sau obligaţiile dumneavoastră în temeiul acestor termeni şi condiţii.

14. Separabilitatea clauzelor

Dacă o prevedere a acestor termeni si conditii este considerata de orice instanţă sau de altă autoritate competentă a fi ilegală şi / sau inaplicabila, celelalte prevederi vor continua sa ramana în vigoare.Daca orice prevedere este considerata ilegală şi / sau inaplicabila sau daca o parte dintr-o prevedere a fost eliminata, acea parte va fi considerată a fi ştearsa, iar restul de prevedere va continua sa fie în vigoare.

15. Excluderea drepturilor terţilor

Aceşti termeni şi condiţii destinati colaborarii dintre dumneavoastră şi noi, nu sunt destinati niciunei terte parti si nu pot fi aplicati niciunei terte parti . Exercitarea drepturilor noastre şi a drepturilor dumneavoastră în legătură cu aceşti termeni şi aceste condiţii nu este supusă acordului niciunei terte parti.

16. Intregul acord

Aceşti termeni şi condiţi constituie întregul acord între dumneavoastră şi noi în ceea ce priveşte utilizarea de către dvs. a website-ului nostru,şi înlocuieşte toate acordurile anterioare, în ceea ce priveşte utilizarea de către dumneavoastră a acestui website.

17. Legea şi jurisdicţia

Aceşti termeni şi condiţii vor fi guvernate de şi interpretate în conformitate cu legislaţia romana. Orice litigii legate de aceşti termeni şi condiţii vor fi supuse jurisdicţiei instanţelor din Romania.

18. Detaliile noastre sunt

Numele complet al companiei noastre este S.C. AVN TRAINING S.R.L.

Sediul social: Balotesti, Ilfov, Strada Viitorului nr 6/7, camera 2

Ne puteti contacta prin e-mail la contact@avntraining.ro